11 Sebab Kapsul Mak BeeDan Rossalynda Pilihan Terbaik Tegangkan Payudara Ibu Menyusu Yang Kendur

Payudara yang montok, tegang dan bulat terletak tanpa memakai bra menjadi idaman kebanyakkan wanita di dunia.

Dalam usaha untuk menyelesaikan masalah payudara, sudah pasti beberapa cara menjadi pilihan.

Antara caranya adalah melalui suntikan, pembedahan plastik, rawatan payudara di spa kecantikan, amalan petua tradisi dan penggunaan produk menegangkan semula payudara yang kendur di Malaysia.

Setiap cara yang dipilih semestinya berbeza kos yang dilaburkan, masa rawatan, tempoh keberkesanannya dan faktor keselesaan.

Jika anda yang sedang menyusukan tapi bermasalah payudara yang kendur, sudahpun mencuba mencuba pelbagai produk menegangkan payudara yang kendur dan belum lagi mendapat hasil yang memuaskan, mungkin produk inilah yang anda cari cari selama ini.

Memperkenalkan kepada anda, Kapsul Mak BeeDan Rossalynda. InsyaAllah, ia berkesan menegangkan semula payudara anda yang kendur. 🙂

Apa Itu Kapsul Mak BeeDan Rossalynda?

Kapsul Mak BeeDan Rossalynda adalah jamu keluaran syarikat bumiputera sepenuhnya dimana ia berfungsi untuk menegangkan semula payudara yang kendur tanpa pembedahan dan selamat digunakan.

Jamu ini juga membantu mengubati pelbagai masalah dalaman wanita khususnya untuk ibu menyusu.

Mari admin kongsikan 11 sebab anda wajib cuba produk ini untuk menegangkan kembali payudara yang kendur selepas melahirkan anak.

Sebab #1 – 100% Bahan Semulajadi & Diluluskan KKM/MAL

Sebab paling utama dan penting adalah keselamatan pada pengguna dan bahan bahan yang digunakan dalam penghasilan sesuatu produk.

Alhamdulilah, Kapsul Mak BeeDan Rossalynda telahpun mendapat kelulusan KKM/MAL (MAL20020600TC). Jamu ini dihasilkan daripada gabungan bahan bahan semulajadi sahaja.

Hanya ada 3 bahan sahaja iaitu Bunga Safron, Kayu Manis dan Bawang Putih.

Sebab #2 – Cara Pengambilan Jamu Yang Mudah

Cara pengambilan jamu ini memang mudah sahaja. Anda hanya telan 2 biji kapsul bersama segelas air masak / air mineral selepas bersarapan pagi setiap hari.

Sebab #3 – Boleh Diamalkan Semasa Kedatangan Haid

Ada sesetengah jamu di pasaran Malaysia tidak boleh diamalkan semasa kedatangan haid.

Alhamdulilah, jamu ini boleh diamalkan dan dapat bantu stabilkan hormon seseorang wanita.

Sebab #4 – Jamu Yang Selesa Diamalkan

Apabila mencuba mana mana jamu, faktor keselesaan menjadi perkiraan yang penting.

Kapsul Mak BeeDan Rossalynda adalah jamu yang selesa diamalkan kerana ianya tidak terlalu panas dan boleh diamalkan oleh ibu menyusu.

Sebab #5 – Mesra Penyusuan

Biasanya waktu menyusukan anak adalah pada waktu malam / awal pagi. Jadi, ia tidak mengganggu anda amalkan jamu ini pada waktu pagi.

Sebab #6 – Boleh Minum Air Kopi Nescafe / Milo / Teh

Kebanyakkan jamu yang ada di pasaran Malaysia, perlu elakkan / kurangkan minum air kopi, teh dan milo (minuman berkafein).

Alhamdulilah, semasa pengambilan Kapsul Mak BeeDan Rossalynda, anda boleh minum minuman berkenaan.

Sebab #7 – Kesan Perubahan Seawal 3 Hari

Salah satu kelebihan jamu ini adalah tempoh kesan perubahan awal yang pantas pada payudara iaitu seawal 3 hari pertama pengambilan.

Namun begitu, tempoh kesan perubahan awal ini berbeza pada setiap wanita kerana keberkesanan bergantung pada keseriusan masalah payudara kendur dan hormon seseorang wanita.

Sebab #8 – Ada Maklumbalas / Testimoni Positif Daripada Pengguna

Ada maklumbalas yang positif daripada pengguna dimana ia dapat bantu payudara yang kendur kembali tegang.

Antara maklumbalas pengguna adalah seperti di bawah :

Sebab #9 – Ada Trial Pack / Pek Percubaan

Untuk makluman anda, Kapsul Mak BeeDan Rossalynda didatangkan dalam 2 versi iaitu Trial Pack / Pek Percubaan dan botol besar.

Harga sebotol Trial Pack hanya serendah RM10 sahaja dan mengandungi 8 biji kapsul untuk 4 hari pengambilan. Kos Penghantaran seluruh Malaysia adalah PERCUMA.

Jika anda berminat nak cuba, sangat disyorkan cuba sebotol Trial Pack jamu ini.

Sebab #10 – Harga Mampu Milik (Dibawah RM100 Sebulan)

Jika bajet anda untuk cuba mana mana produk menegangkan semula payudara yang kendur selama 30 hari adalah kurang RM100, maka Kapsul Mak BeeDan Rossalynda sesuai dengan bajet anda.

Anda boleh cuba 8 botol Trial Pack dengan kos serendah RM75 sahaja untuk 32 hari. Kos Penghantaran seluruh Malaysia adalah PERCUMA (J&T Express).

Anda boleh juga cuba sebotol Kapsul Mak BeeDan Rossalynda dengan kos serendah RM75 Sem. Malaysia dan RM85 Sabah / Sarawak. Kos Penghantaran RM8 Sem. Malaysia dan RM12 Sabah / Sarawak.

Sebab #11 – Jaminan Pemulangan Wang 30 Hari

Jika anda dapatkan jamu ini (1 botol besar / 8 botol Trial Pack) melalui admin, telahpun cuba selama 30 hari tanpa gagal dan langsung tiada perubahan (payudara tidak tegang / naik walaupun sedikit), admin pulangkan semula wang anda tanpa banyak soal.

Berminat Nak Cuba?

Ada 3 cara order. Mohon pilih satu cara order di bawah :

Cara Order #1 – WhatsApp

www.wasap.my/601124220258/TrialPackKMBDBFMOM1

www.wasap.my/601124220258/KapsulMakBeeDanBFMOM1

Cara Order #2 – Laman Web

www.fath.my/okmbd

Cara Order #3 – Servis COD (Akan Datang)

www.fath.my/cod

Nota Penting :

#1 – Jika anda ada soalan mengenai jamu ini, mohon ajukan pada ruang komen di bawah.

#2 – Jika artikel ini bermanfaat, mohon anda kongsi dan sebarkan kepada rakan rakan melalui Facebook, Instagram dan lain lain saluran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *